Vakfımız üniversiteden gelen talepleri mümkün olduğunca karşılamıştır.

“6. Uluslararası Ekserji, Enerji ve Çevre Sempozyumu”

Gerçekleşen sempozyuma vakfımız tarafından destek olunmuştur.

“Doğu Karadeniz II. Organik Tarım Kongresi”

Gerçekleşen kongreye vakfımız tarafından destek olunmuştur.

“XII. İslam Hukuku Anabilim Dalı Koordinasyon Toplantısı”

İlahiyat Fakültemiz tarafından gerçekleştirilen “Sosyal Değişim ve Fıkhi Meseleleri” konulu XII. İslam Hukuku Anabilim Dalı Koordinasyon Toplantısına vakfımız tarafından destek sağlanmıştır.

“Uluslararası Din ve Şiddet Sempozyumu”

Gerçekleşen sempozyuma vakfımız tarafından destek olunmuştur.

“25. ve 27. Sinyal İşleme ve İletişim Uygulamaları Kurultayları”

İlgili kurultaylara katılım sağlamak amacıyla görevlendirilen öğretim üyelerinin giderleri vakfımız tarafından karşılanmıştır.

“İslam Coğrafyasında Terör, Mültecilik ve Göç Sempozyumu”

“20. ELECO Konferansı”

20. ELECO Konferansı”na katılmaya hak kazanan 2 öğrencimizin ve görevlendirilen öğretim üyesine vakfımız tarafından destek olunmuştur.

“STABLE Kurs Düzenleyici Eğitimi”

İngilizce simülasyon eğitim belgesi düzenleyebilmesi amacıyla görevlendirilen öğretim üyesinin “STABLE Kurs Düzenleyici Eğitimi” kurs masrafları vakfımız tarafından karşılanmıştır.

“I. Ulusal Adalet Kongresi”

Gerçekleşen kongreye vakfımız tarafından destek olunmuştur.

“BSUN-RTEÜ İşbirliği Protokol Töreni”

BSUN-RTEÜ İşbirliği Protokol Töreni” programına destek olmak amacıyla yurtdışından gelen akademisyenlerin ulaşım giderleri vakfımız tarafından karşılanmıştır.

“Ulusal Diş Hekimliği Öğrenci Kongresi”

“Ulusal Tıp Kongresi”

Tıp Fakültesi Dekanlığının talebi ile vakfımız tarafından verilen karar neticesinde Tıp Fakültemizin 2015 itibariyle her yıl düzenli olarak gerçekleştirmiş olduğu “Ulusal Tıp Kongresi” ne destek sağlanmıştır.