• RTEU Geliştirme Vakfı bünyesinde RTEU kariyer merkezi destekleriyle Rize Ticaret Borsası’nda “Rize Gençlik Çalıştayı” gerçekleştirildi

RTEU Geliştirme Vakfı bünyesinde RTEU kariyer merkezi destekleriyle Rize Ticaret Borsası’nda “Rize Gençlik Çalıştayı” gerçekleştirildi.

Çalıştay programına Rize Valisi Sayın İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Sayın Rahmi Metin, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Yusuf Yılmaz da katılıp öğrenciler ile birlikte şehrin, kampüs hayatının ve öğrenci yurtlarının durumlarını üzerinde değerlendirmede bulundular.

Vakıf yöneticisi Kadir Ali Çelik’in konuşmalarıyla başlayan etkinlik protokol konuşmaları ile devam etti.

RTEÜ Akademisyenlerinin moderatorlugununde 10 farklı konunun istişare edildiği çalıştaya 120 öğrenci katıldı.

Daha iyi bir Rize Daha iyi bir üniversite için bir araya gelen öğrenciler yapılan programın mutluluk verici ve değerli hissettirdiğini dile getirdi.

Rize Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilen etkinlik toplu fotoğraf çekimi sonrası nihayetlendi.