Üniversitemiz Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı Yapıldı

• Üniversitemiz Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı Yapıldı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet toplantısı Rize Belediyesi Sera Alanı’nda gerçekleştirildi.

Mütevelli Heyet Başkanı Nusret Bayraktar başkanlığındaki toplantıya, Rize Valisi Kemal Çeber, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırga, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, RTEÜ Geliştirme Vakfı Genel Sekreteri Av. Harun Mertoğlu, RTEÜ Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Üyeleri Necmeddin Bilal Erdoğan ile Ali Kopuz katıldı.

Toplantıda, üniversitemizin akademik performans ve başarısının daha da artması için çeşitli kararlar alınarak, eğitim, araştırma ve uygulama imkânlarının geliştirilmesi konuları görüşüldü.