Üniversitemiz İftar Yemeğinde Buluştu

Rahmetin, bereketin ve hoşgörünün timsali olan mübarek Ramazan ayı dolayısıyla, üniversitemiz tarafından iftar yemeği organizasyonu düzenlendi.

Kültür Park Restoran’daki yemeğe, Rize Vali Vekili Gülhani Ozan Sarı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırga, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Adalet Komisyonu Başkanı Yasin Temel, İdare Mahkemesi Başkanı Ergün Coduroğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, Rize Vali Yardımcısı Ömer Faruk Duman, RTEÜ Geliştirme Vakfı Genel Sekreteri Av. Harun Mertoğlu ve üniversitemizin yöneticileri olmak üzere tüm akademik ve idari personeli katıldı.

Katılımın yoğun olduğu iftar yemeği organizasyonunda İlahiyat Fakültemiz Öğretim Görevlisi İmran Çelik tarafından yemek duası edildi.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Ramazan ayının aile ve toplum için birleştirici bir role sahip olduğunu ifade ederek, programa katılan herkese teşekkür etti.

Rektörümüz, Üniversitemiz Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde istihdam edilmek üzere, 70 yeni sözleşmeli hemşire kadrosu ihdası aldıklarını ve yeni acil servis ve yoğun bakım binamız hizmete girdiğinde hemşirelerin burada görev yapacaklarının da müjdesini verdi.

RTEÜ BASIN